Servetten Webwinkel

Servetten voor particulieren en bedrijven

VanKaarstotServet is dé servetten shop van Nederland. De servetten zijn van het merk PAW en zijn 3-laags, vervaardigd van stevig papier. U krijgt goede kwaliteit voor de laagste prijs. De servetten zitten per 20 stuks verpakt in een cellofaantje. Het assortiment wordt 2 keer per jaar geupdate en aangepast aan het seizoen.

U kunt per pakje servetten bestellen (20 servetten per pakje).

Servetten collectie

Klik afbeelding voor meer servetten


Verder in de webwinkel vanKaarstotServet: het overige Tafeldecoratie assortiment waaronder placemats, onderzetters, kaarsen, lucifers, servettenhouders en servetringen.

Ook kunt u er kaarsen laten bedrukken en is het gehele assortiment Bolsius & Gouda kaarsenkaarsenhouders fakkels en lantaarns te verkrijgen. Bij vanKaarstotServet kunt u met online voordeel woondecoratie en sfeerartikelen bestellen.

Bedrijven kunnen kerstpakketten samenstellen en krijgen 5% korting als vaste klant. Stuur daarvoor even een mailtje aan info [ ad ] vankaarstotservet.nl.

 

Bent u op zoek naar kaarsen en servetten voor een horeca-gelegenheid? Bij VanKaarstotServet kunt u kiezen uit de beste opties voor uw bar, café, restaurant, bistro, clubhuis of feestzaal. Van Bolsius en Gouda bieden we de beste kaarsen en van PAW heeft u keuze uit een mooie collectie 3-laags papieren design servetten. Klik op één van de afbeeldingen en u kunt veilig en eenvoudig een order plaatsen op de site VanKaarstotServet.nl. Deze veilige en betrouwbare webshop doet de verwerking van alle orders.