Servetten Kopen OnlineServetten WebshopServetten GroothandelServetten CollectieContact ServettenwinkelOok interessant!
Servetten Webwinkel
Servetten voor particulieren en bedrijven
Een groothandel voor bedrijfskleding uitkiezen
Een groothandel voor bedrijfskleding uitkiezen

Het creëren van de juiste eerste indruk met personeels-uniformen is een vaak over het hoofd geziene manier om geïntrigeerde foodies om te vormen tot een loyale klantenbasis. Je hebt misschien de stijl van je restaurant helemaal goed afgestemd tot aan zelfs de perfecte borden, de helderste lichten, het beste meubilair en servies en de meest rijkelijk versierde en verrukkelijke gerechten. Maar je personeel de juiste uitstraling geven, kan klanten naar binnen lokken en die allerbelangrijkste perfecte eerste indruk creëren.


 

Thematische eetgelegenheden hebben een eenvoudige klus als het gaat om het kiezen van uniformen voor personeel. Zo heb je direct een beeld bij hoe een serveerster van een 50's diners eruit zou moeten zien, misschien zelfs inclusief de rolschaatsen. Maar hoe pak je het in de gevallen waar het minder duidelijk is nou het beste aan? Hoe creëer je het perfecte image voor je restaurant?

 

Gebruik van kleur

 

Een uniform samenstellen met behulp van kleur is een geweldige manier om de aandacht te trekken en klanten te verleiden bij je binnen te lopen. Maar zorg ervoor dat je kleuren kiest die representeren wat je aanbiedt en de sfeer die je probeert te creëren. Het gebruik van heldere kleuren, zoals rood en geel, in een omgeving die is ontworpen om te ontspannen, heeft het tegenovergestelde effect. Als je daarentegen kalme en neutrale kleuren gebruikt in fastfoodrestaurants, voelt de klant niet de buzz die je probeert te creëren.

 

Denk high-end

 

Het kiezen van een uniform dat professionaliteit en klasse uitstraalt, is een geweldige manier om een ​​blijvende indruk op de klanten achter te laten. Bediend worden door iemand in een vest en een goed geperste broek is perfect voor high-end restaurants, omdat klanten een niveau van verfijning zullen verwachten dat bij het eten past.

 

Maar het werkt ook voor andere typen restaurants om het imago direct flink op te krikken. Als het goed wordt gedaan, werkt dit voor elk restaurant. Voor nieuwe bedrijven die voet aan de grond willen krijgen in een al drukke, maar groeiende markt, kan kiezen voor een slimme, strakke look vertrouwen, respect en een gevoel van waarde bij klanten opwekken. Bediend worden door iemand die trots is op hoe ze eruitzien, helpt klanten zich speciaal en belangrijk te voelen en kan feitelijk bijdragen aan de algehele ervaring van het eten.

 

Overschakelen van polo's en shorts naar een net uniform kan ook helpen om je bedrijf te rebranden en de mening van het publiek te veranderen om het aantal bezoekers te vergroten.

 

Find Your Edge

 

Als een professionele look niet is wat je zoekt, is het misschien iets voor jou om het over een andere boeg te gooien. Als je belangrijkste klanten jonge, trendy studenten zijn op zoek naar een snelle hap, verwachten ze niet dat ze worden bediend door een stijve ober. Dan is het wellicht beter om een urban front of housekleding aan te meten die perfect past bij deze informele eetgelegenheden. Van schorten tot shirts met een unieke 'street-inspired' look die helpt om een ​​specifieke ambiance te creëren.

 

Stijl is ook een geweldige manier om klanten te trekken, als je restaurant of bar er trendy uitziet, willen mensen erbij zijn om zich onderdeel te voelen van de scene die je hebt gecreëerd.

 

Comfort is uiteindelijk het belangrijkste

 

Het maakt niet uit hoe goed jouw personeel er uitziet. Als ze zich niet op hun gemak voelen, zullen ze niet het niveau van service bieden dat je van hen wenst. Klanten kunnen gemakkelijk de emoties en de houding van jouw bedienend personeel opmerken, dus ervoor zorgen dat ze gelukkig en comfortabel zijn, is net zo belangrijk als ervoor zorgen dat ze er goed uitzien.

 

In de weg zittende kleding kunnen je personeel ook minder productief maken, waardoor de snelheid van service afneemt.

 

Je personeel op een bepaalde manier kleden is slechts een deel van de uitdaging als het gaat om het creëren van een imago. Het is belangrijk dat het uniform en het interieur van je één worden. Als je een trendy uniform wilt creëren met spijkeroverhemden en leren schorten of bretels zal het toevoegen van rustieke en unieke eigenschappen aan je inrichting bijdragen aan het creëren van de visie die je zoekt.

 

Kies bijvoorbeeld ook tafelbladen met een versleten effect, decoratieve verlichting en servies met een rustieke gloed om één imago uit te dragen. Het merklogo is misschien wel je belangrijkste branding element, dus als je het op je kleding laat borduren, helpt dit om de totale branding in de herinnering van de klant te prenten, zodat jouw bedrijf het eerste is waar ze aan denken als ze uit eten willen gaan.

 

 
Servetten Kopen OnlineServetten WebshopServetten GroothandelServetten CollectieContact ServettenwinkelOok interessant!